RANGKAIAN PRODUK CUCKOO MALAYSIA

safwan cuckoo

TOP AGENT CUCKOO MALAYSIA

SALAM PERKENALAN, Saya Safwan Ejen Berdaftar CUCKOO HQ Malaysia (SR1002176) berkhidmat sebagai Natural Executive. Tugas saya sebagai Natural Executive, bertanggungjawab membantu Warga MALAYSIA untuk mendapatkan Produk CUCKOO yang terbaik dan paling sesuai untuk keperluan rumah anda. Saya bersedia memberikan Servis yang cepat dan pantas untuk memudahkan anda dapat bekalan air minum yang bersih serta udara yang berkualiti di rumah.

Saya berpengalaman dalam menguruskan order dari awal sehingga siap pasang Produk CUCKOO di rumah pelanggan. Saya akan memberikan khidmat nasihat secara PERCUMA dan Servis yang terbaik sebelum pemasangan, semasa pemasangan dan selepas pemasangan. Bagi pelanggan yang membeli dengan saya, saya akan memberikan lifetime support atau after sales service yang berterusan.

CUCKOO mengutamakan kualiti servis dan kualiti produk yang BEYOND STANDARD. Bayaran bulanan yang anda bayar didatangkan dengan Servis Percuma Penukaran Filter Baru Setiap 4 Bulan dan Warranty sepanjang tempoh bayaran dimana jika ada kerosakan pada mesin atau produk, CUCKOO akan tukar kepada unit baru. 

WATER PURIFIER

AIR PURIFIER

PRODUK CUCKOO

KITCHEN

Jom Whatsapp Saya
error: Content is protected !!